We Are

MOVERS & SHAKERS

Ville

Markkinointi

 

Moi! Mun nimi on Ville ja olen Referin toinen perustaja. Aloin tekemään markkinointia vuosia sitten kun palo oppia kasvoi liian suureksi ja oli pakko päästä alalle hinnalla millä hyvänsä.

Soittelin paikallisiin yrityksiin ja tarjouduin tekemään ilmaiseksi heille digitaalista markkinointia jos yritys maksaisi mainoskulut.

En olisi ikinä arvannut, että yrityksen myynnin kasvattaminen voisi olla niin palkitseva kokemus. Markkinoinnin tiellä ollaan vieläkin ja tavoitteet on vieläkin samat vaikka projektit on isommat: enemmän myyntiä asiakkaalle ja sitä myötä palkitsevia kokemuksia, niin itselle kuin kaikille muillekkin projekteissa mukana oleville. 

Sam 

Myynti

Nimeni on Sam. Olen toinen Referin perustajista. Olemme Referillä halunneet tuoda tuloksellisuuden tärkeimmäksi osaksi yrityksen asiakashankintaa. 

 

Digimarkkinointi, asiakashankinta ja myynti elävät jatkuvassa muutoksessa. Dominoidaksesi tätä muuttuvaa markkinaa tulee sinun keskittyä ydinosaamiseesi ja oppia ulkoistamaan muita ydinosaamisesi ulkopuolella olevia toimintoja. 

Tulemalla asiakkaaksemme saat digimarkkinointiisi tiimin, joka osaa valmiiksi sanoa mikä toimii ja mikä ei. Tiimimme usean vuoden kokemus BtoC ja BtoB asiakashankinnasta tuovat sinulle arvokasta kilpailuetua kilpailijoihisi nähden.

 

Vähennä siis stressiäsi ja ota yhteyttä jo tänään. Palvelemme.

Sam Anckar 

sam@refer.fi

040 595 7079

Noona

Visuaalinen markkinointi

Lapsena piirustusvihko ja lukematon määrä erilaisia kyniä kulki matkassani kaikkialle. Sanomalehtien kulmat, kirjekuoret ja kaikki vähänkin paperia muistuttavat pinnat täyttyivät hetkessä piirustuksistani.

 

Inspiraatio voi iskeä milloin vain. Vielä tänäkin päivänä kynät ja luonnostelukirja kulkevat mukanani. Aina.

 

Päätin valjastaa intohimoni vahvuudeksi. Oli kyse mainostekstistä tai kuvista, Referin tiimiläisenä tämän velhon työnkuvaan kuuluu kaikki graafinen ja visuaalinen toteutus. 

 

Noona

Karoliina

Asiakaskoordinaattori

Moi, olen Karoliina. Opiskelen yliopistossa kauppatieteitä pääaineenani markkinointi.

Minua on aina kiinnostanut myynti ja markkinointi ja Referin tiimissä pääsen toteuttamaan niitä kumpaakin. Olen myyntiorientoitunut tiimipelaaja ja nautin, kun pääsen toteuttamaan itseäni innostavassa porukassa.

Uskon että laadukas suorittaminen yhdistettynä täsmälliseen taustatyöhön on avain menestykseen alalla kuin alalla.

Karoliina Lammi
Karoliina@refer.fi

Referin taustalla toimivan tiimin keskeisimmät henkilöt

Kysyttävää?
Ota yhteyttä. Palvelemme. 
Yhteystiedot

© 2021 Refer Consulting Oy                          Y-tunnus: 2969698-8

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Pieni Roobertinkatu 9

00130 Helsinki

​​

Puh: 0405957079

​​

info@refer.fi