Ole asiakkaitesi löydettävissä 24/7, kun he hakevat kaltaisiasi toimijoita Google -hausta ja Mapsista. Meiltä Google Ads kampanjat alk. 180e/kk.

Google Dispaly tavoittaa asiakkaat näyttöpohjaisesti

 

Google hakusanamainonta eli Google Ads on yritykselle nykyajan digimaailmassa melkeimpä pakollinen mainontakanava. Google hakusanamainonnan toimintaperiaate on että yrityksesi mainokset tulevat näkyville vain silloin kun asiakas "googlaa" yrityksesi tarjoamia palveluita. Siispä Google-mainonnan avulla varmistat että yrityksesi löytyy hakutuloksista, kun potentiaalinen asiakas etsii sopivaa yritystä.

Google Display -mainonta eli "bannerimainonta" on kuvallista mainontaa Googlen mainosverkostossa. Google Displayn avulla voidaan tehostaa hakusanamainontaa entisestään.

Google Ads toimii huutokauppa -periaatteella. Eli eniten mainospaikasta tarjoava yritys saa kyseisen mainospaikan itselleen. Tämän toimintamallin, ja kovan suosion takia tietyt hakusanat ovat Googlessa erittäin kalliita mainostaa. Kumminkin ammattilaisen avulla ja oikein optimoituna pienikin yritys pystyy saavuttamaan huomattavia tuloksia Google Adsin avulla.

Ota yhteyttä ja kysy yrityksellesi toimivat ratkaisut Google -mainontaan!

Kysyttävää?
Ota yhteyttä. Palvelemme. 
Yhteystiedot

© 2021 Refer Consulting Oy                          Y-tunnus: 2969698-8

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Pieni Roobertinkatu 9

00130 Helsinki

​​

Puh: 0405957079

​​

info@refer.fi