Ole asiakkaitesi löydettävissä 24/7, kun he hakevat kaltaisiasi toimijoita Google -hausta ja Mapsista. Meiltä Google Ads kampanjat alk. 180e/kk.

Google Dispaly tavoittaa asiakkaat näyttöpohjaisesti

 
REFERpng.png

Google hakusanamainonta eli Google Ads on yritykselle nykyajan digimaailmassa melkeimpä pakollinen mainontakanava. Google hakusanamainonnan toimintaperiaate on että yrityksesi mainokset tulevat näkyville silloin kun asiakas "googlaa" yrityksesi tarjoamia palveluita. Varmista siis, että yrityksesi löytyy hakutuloksista, kun potentiaalinen asiakas etsii sopivaa yritystä.

Google Display -mainonta eli "bannerimainonta" on kuvallista mainontaa Googlen mainosverkostossa. Google Displayn avulla voidaan tehostaa hakusanamainontaa entisestään.

Google Ads toimii huutokauppa -periaatteella. Eli eniten mainospaikasta tarjoava yritys saa kyseisen mainospaikan itselleen. Tämän toimintamallin, ja kovan suosion takia tietyt hakusanat ovat Googlessa erittäin kalliita mainostaa. Ammattilaisen avulla ja oikein optimoituna pienikin yritys pystyy kuitenkin saavuttamaan huomattavia tuloksia Google Adsin avulla.

Ota yhteyttä ja kysy yrityksellesi toimivat ratkaisut Google -mainontaan!