top of page
White Structure

Haluaisitko tasaisen virran uusia tarjouspyyntöjä tai arviokäyntejä
 joka kuukausi?

Kenelle tämä on ja mitä teette?

Liidipalvelumme on tarkoitettu kaikille palvelualan yrityksille jotka tarvitsevat tasaisen, kuukausittaisen liidivirran myynnin kasvattamiseksi

Liidipalvelumme avulla vastaanotat reaaliaikaisesti yhteydenottopyyntöjä palvelustasi kiinnostuneilta henkilöistä.  Saat itsellesi paikallisen, päivittyvän ja arvokkaan rekisterin jonka avulla kasvatat myyntiäsi ennustettavasti.

Palvelumme tavoite on yksinkertainen: tuottaa yrityksellesi tasainen määrä tarjouspyyntöjä / arviokäyntejä joka viikko ja kuukausi.

 

Olemme käyttäneet satoja tuhansia euroja tämän strategian optimoimiseen. Jotta asiakkaamme saavat parhaat tulokset käytämme hyödyksi uusimpia digitaalisia strategioita, automaatiotatyökaluja ja kehittämäämme älykästä testaus metodologiaa. 

Missä tilanteessa sinun kannattaisi käyttää liidipalveluamme?

​Ohessa on listattu esimerkkejä jolloin liidipalvelumme todennäköisesti olisi yrityksellesi erittäin kannattava:

 • Sinä tai myyjäsi kontaktoivat "kylmää" listaa tai tekevät "ovelta ovelle" käyntejä. 

 • Sinulla tai myyjilläsi ei ole ennustettavaa ja tehokasta tapaa liidien ja asiakkaiden hankintaan.

 • Olet kokeillut eri mainoksia ja kampanjoita, mutta mikään ei tunnu toimivan.

 • Haluat kasvattaa myyntiäsi ennustettavasti ja kannattavasti.

 • Haluat dominoida tiettyä paikallista aluetta.

Miten eroamme muista toimijoista?

 • Et koskaan maksa turhasta markkinoinnista. Maksat ainoastaan konkreettisista tuloksista.

 • Olemme palvelleet vuosien varrella +90 asiakasta ja käyttäneet satoja tuhansia euroja kymmenien eri digimarkkinointikonseptien testaamiseen . Asiakkaanamme saat kaiken kokemuksemme ja tietotaidon käyttöösi.

 • Otamme tietyltä maantieteelliseltä alueelta vain rajatun määrän asiakkaita. Asiakkaanamme brändisi ja myyntisi omalla ydinalueellasi on turvattu.

 • Liidipalvelumme skaalautuu tarpeittesi mukaan tarvitset sitten muutamankymmentä tai muutamantuhatta liidiä kuukaudessa.

 • Hinnoittelumme ja yhteistyömme on joustavaa. Ei tarvetta sitoutua pitkiin sopimusjaksoihin. Maksat palvelusta vain silloin kun koet sen tarpeelliseksi.

Miksi luottaa meihin?

Refer Consulting Oy on viimeisen 3,5v aikana tuottanut yli 300 000 liidiä kymmenillä eri aloilla ja asiakkaamme ovat lisänneet myyntiä tämän seurauksena +6 miljoonalla eurolla. 

 

Missiomme on, että yrittäjät ympäri Suomea voivat keskittyä ydinosaamiseensa, sekä voivat vähentää myynnillistä stressiä ulkoistamalla digimarkkinointinsa.

Katso alta referenssi asiakkaaltamme:

Miten edetä seuraavaksi?

Toimitamme liidipalvelut avaimet käteen -periaatteella noin 1-2 viikon aikavarauksella. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin katsoa kanssamme läpi mainosmateriaalit, mainosbudjetit ja aikataulutus. Mikäli yritykselläsi ei ole tarvittavia mainostilejä, niin me autamme niiden tekemisessä.

Miten asiat etenevät seuraavaksi?

 1. Soita 040 595 7079 tai laita viestiä sam@refer.fi ja varaa aika palaveriin.

 2. Käydään läpi tavoitteet, ajankohdat ja budjetit. 

 3. Kasvata yrityksesi myyntiä ennustettavasti avullamme

bottom of page